0252-624004

Onkruidbestrijden op mileuvriendelijke wijze

Milieuvriendelijk én kostenbesparend onkruidbestrijden

Door het verbod vanuit de overheid omtrent het gebruik van bestrijdingsmiddelen op verhardingen zijn de fabrikanten met het antwoord gekomen. De WeedSolution van Mantis en de WeedPLUS techniek van Meclean bieden een alternatief die het mogelijk maakt om effectief onkruid te bestrijden tegen een concurrerende prijs.

Heetwater onkruidbestrijding machine

Door onkruid te besproeien met heet water ( 98°C ) onder lage druk wordt, door oververhitting en zonder gebruik van bestrijdingsmiddelen én op een milieuvriendelijke wijze, het onkruid, alg en mos bestreden. Uit onderzoek is gebleken dat deze manier van bestrijden het meest effectief is van alle alternatieven. Onkruid bestrijden met de heet-water levert uitstekende resultaten op en brengt geen enkele schade aan de ondergrond.

Revolutionair is op dit moment de WeedPLUS functie van Meclean. Deze functie kan als optie worden toegevoegd aan de hogedruktrailer, TrailerJet en TrailerPack van Meclean, maar ook op de Serie B en C van de compacte heet water onkruidbestrijdingsmachines.


Gromax is dealer van Meclean heetwater onkruidbestrijdings- machines en van de Mantis BioMant modellen.

 

Er zijn diverse modellen leverbaar zowel in verhuur als in verkoop. In de catalogus treft u de uitgebreide informatie aan.