0252-624004

Hogedruk trailer

  

Duurzaam door eenvoud

De functionele, robuuste uitstraling van een hogedruktrailer is kenmerkend voor onze kijk op techniek en voor de wijze waarop een hogedruktrailer wordt gebouwd. De visie van Meclean dat techniek praktisch moet zijn en dat alleen functionaliteit, betrouwbaarheid en een goede snelle service belangrijk zijn, leveren een hogedruktrailer op die de professionele, pragmatische kijk op techniek weerspiegelt.  Meclean kiest consequent voor de beste componenten en weet als geen ander dat onnodige elektronica niets toevoegt maar eerder afbreuk doet...

Meclean kiest voor mechanische, bewezen techniek!

Multifunctionele onderhoudstrailer

Deze multifunctionele onderhoudstrailer biedt een oplossing voor vele reinigingsproblemen. De professionele hogedruk reinigers zijn ontwikkeld en gebouwd voor intensief, bedrijfsmatig gebruik. Het uitgebreide producten programma biedt voor elke professional de beste oplossing.

Door consequent te kiezen voor mechanische techniek en zo min mogelijk elektronica toe te passen is de betrouwbaarheid en de continuïteit van onze koud-water hogedrukreinigers en warm-water hogedrukreinigers gegarandeerd.   


WeedPLUS® maakt milieuvriendelijk onkruid bestrijden met een hogedruktrailer mogelijk.WeedPLUS


Met WeedPLUS wordt door middel van oververhitting van het onkruidplantje zonder gebruik van bestrijdingsmiddelen en op 100% milieuvriendelijke wijze onkruid bestreden.

Door de WeedPLUS techniek op een hogedruktrailer te installeren is het mogelijk om ook met een hogedruktrailer onkruid te bestrijden.

  • WeedPLUS® onkruid bestrijden zonder bestrijdingsmiddel.
  • WeedPLUS® slechts 4 behandelingen per jaar nodig.
  • WeedPLUS® maakt een hogedruktrailer en -unit nog multifunctioneler.
  • WeedPLUS® voldoet aan nieuwe onkruidbestrijding wetgeving. 

SteamPLUS®, het onmogelijke mogelijk SteamPLUS

SteamPLUS® is een hogedruk-stoomtechniek die als optie op hogedruktrailers en -units kan worden geïnstalleerd en stoom en hogedruk met elkaar combineert. Met SteamPLUS® zijn reiniging/afbijtmiddelen èn beschadigingen (aan gevels) verleden tijd.

Werking SteamPLUS®   

Door water onder hogedruk te “oververhitten” ontstaat stoom met een temperatuur van +/- 200 °C in de brander en +/- 150 °C bij de spuitnozzle.

De zorgvuldig afgeregelde combinatie van stoom, water en zuurstof (lucht) wordt met een regelbare werkdruk (tot 200 bar) op het oppervlak gespoten. SteamPLUS wordt geactiveerd met een drukknop op het bedieningspaneel.

 

Door de trailer te voorzien van SteamPLUS en WeedPLUS, ontstaat er een bijzonder: Compacte Multifunctionele Onderhoudstrailer!

In deze uitvoering is de trailer geschikt voor het reinigen van:
• Graffiti (zonder chemicaliën)
• Kauwgom (1-2 sec per stuk)
• Onkruidbestrijding
• Reinigen zonder beschadigen
• Reinigen zonder chemie
• Reinigen zonder overlast (wateroverlast en geluidsoverlast)
• Alle overige reinigingswerkzaamheden met hogedruk

Download brochure: