0252-624004

Actueel

MECLEAN INTRODUCEERT : MULTIFUNCTIONELE CITYCLEANER! 

CitycleanerDe CityCleaner is een multifunctionele machine voor onderhoud in de buitenruimte. De CityCleaner heeft een hydraulisch bedienbare spuitbalk (120cm breed) en heeft 2 haspels waarmee 2 personen tegelijk met een handlans kunnen werken. De CityCleaner past op nagenoeg elk type/merk werktuigdrager.Puur, zuiver water is het enige wat de CityCleaner nodig heeft om het complete stadsonderhoud uit te kunnen voeren. De CityCleaner is voorzien van SteamPLUS en WeedPLUS techniek en maakt reinigings- en bestrijdingsmiddelen geheel overbodig! 

 

Descaler   Kalkaanslag is verleden tijd!

DescalerDe Descaler is een zeer eenvoudige maar doeltreffende manier om kalkafzetting tegen te gaan. Het werkt zonder elektronica (elektrische voeding) of mechanica en heeft geen besturing of spoelwater nodig. Het water stroomt door het speciale Descaler filtermateriaal, dit zet kalk om in nano deeltjes waardoor het niet meer kan hechten aan verwarmingselementen en alle andere oppervlaktes die in contact komen met het water.   [klik hier voor meer informatie]

 

 

Profiteer van 10% seizoensvoordeel

Meclean Serie-CMilieuvriendelijk onkruid bestrijden bij uw klanten

Huur een van de onkruidbestrijdingsmachines zoals de WeedSweep of de Meclean Serie C en profiteer van een korting van 10% indien u meerdere perioden afspreekt. [lees

meer...]

 

Meclean introduceert de WeedSweep

Weedsweep

 

Een machine met onkruidborstel die korte metten maakt met onkruid.
Makkelijk hanteerbaar en uitgerust met Hondamotor.

[Lees meer...]

De WeedSweep is vanaf nu bij Gromax te verkrijgen.

 

Overname Aqualutions

Overname Aqualutions Matis

Met ingang van 4 januari heeft Meclean besloten om de Aqualutions activiteiten (heet water onkruidbestrijdingsmachines) over te dragen aan Mantis ULV. Deze overname is een logisch gevolg van een intensieve, internationale samenwerking tussen Meclean en Mantis die reeds in 2015 is gestart.

“De enorme groei maakt een loskoppeling van de activiteiten van Aqualutions noodzakelijk”, zo geeft Coen Verhelst, directeur van Meclean, aan. “Bovendien willen wij er voor zorgen dat de internationale potentie van Aqualutions volledig tot zijn recht komt en dat de Aqualutions klanten ook in de toekomst op de juiste wijze bediend kunnen blijven worden.”

Meclean introduceert de WeedSweep. Een machine met onkruidborstel die korte metten maakt met onkruid.
Makkelijk hanteerbaar en uitgerust met Hondamotor.

De WeedSweep is vanaf nu bij Gromax te verkrijgen.

[lees meer...]

 

EIA Energie Investeringsaftrek voor SteamPLUS

MIA Vamil investeringsaftrek

 

Sinds 01-01-2014* is het mogelijk om Energie Investerings Aftrek (EIA) aan te vragen voor een hogedruktrailer met SteamPLUS techniek.                            
*i.o.m. Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO).
De EIA is een fiscale aftrekregeling. De regeling biedt direct financieel voordeel aan ondernemers die investeren in energiebesparende bedrijfsmiddelen. Bovenop de gewone afschrijving is 41,5% van de kosten van SteamPLUS aftrekbaar van de fiscale winst van de onderneming.   [lees meer]

MIA/Vamil Subsidie in de vorm van een investeringsaftrek

U als gebruiker heeft een belastingvoordeel bij de aankoop van een heet-water onkruidbestrijdingsmachine die wordt gebruikt voor bestrijden van onkruid op (half-) verhardingen of langs spoorwegen. De overheid geeft subsidie in de vorm van een investeringsaftrek op milieuvriendelijke investeringen zoals heet-water onkruidbestrijdingsmachines. [lees meer]

 

Verbod gebruik chemische bestrijdingsmiddelen verhardingen.

Het gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen met glyfosaat levert een significant gezondheidsgevaar op voor mens en milieu. Daarom heeft de overheid m.i.v. 31 maart 2016 een verbod ingesteld op het gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen op verhardingen.  Hierdoor worden de hoveniers gestimuleerd om over te stappen op milieuvriendelijke alternatieven zoals borstelen, branden, stomen of, in het geval van Meclean/Aqualutions, heet water.

link naar ministerie infrastructuur en milieu

Besluit verbod [lees meer]

 

Nieuwsbrief

Wij houden u graag op de hoogte van alle ontwikkelingen op het gebied van nieuwe modellen, milieu wetgeving en richtlijnen.

Aanmelden voor nieuwsbrief

Bekijk alle nieuwsbrieven